Sparris
Bacon
Parmesan
Svartpeppar
Linda in tre-fyra sparrisar i två skivor bacon, krydda med peppar och strö över riven parmesan. In i ugnen ca 15-20 min på 225 grader.
Huvudrätt;
Börja med att blötlägga en keramikgryta.
Grytbitar av nöt
Viltfond (inte mycket alls för den tog slut)
2 köttbuljongtärningar
Salt & peppar
Bryn köttet runtom och krydda.
Lägg i grytan.
Tillsätt en burk öl.
In i ugnen på 225 grader i cirka 30 min.
Tillsätt ett par skivade morötter, 1 klyftad gul lök, rotselleri, broccoli och lite bacon. Tillslut 1-2 förpackningar grädde. In i ugnen igen ca 30 min.
Mums!!
Z
1 kommentar:
OH MY!
Finns det nåt substitut till lergrytan eller måste jag genast införskaffa mig en sån? Och hur länge är det tänkt att den ska vara blötlagd?
Skicka en kommentar